måndag 25 oktober 2010

Lammskinnsoholic?


Är det något man inte kan ha för mycket så är det nog lammskinn. I vår lilla familj har vi 3 stycken och det är ganska lagom tills vinter & kyla kommer. Då är det alldeles för lite.

Lammskinnen är alldeles underbara, dom är varma, mjuka, sköna, vackra & har massa användningsområden. Man kan ha dom på golvet, i en fåtölj ute, ja eller inne för den delen med. Bebisen ligger väldigt gott på ett lammskinn & i vagnen är alltid temperaturen perfekt med ett lammskinn att sitta på.

Våra lammskinn ligger nedanför sängarna just nu & det är himla skönt att stoppa ner fötterna på dom istället för på ett kallt golv. Men nu vill jag ju ha dom i vagnen också, så ambivalensen är stor. Man kan köpa ett billigt på Ikea men det är inte rikligt samma sak, dom är liksom inte på riktigt. Enligt mig. Lammskinnsexperten. Haha.

Men nått som är på riktigt är vår åkpåse från Yllet i Lammskinn så där myser Henry under sina promenader. En fantastisk present som barnen fått!

Nåväl.
För er som ännu inte trillat dit. Gört!

/L.

3 kommentarer:

 1. Åh, de är så mysiga!! Men du, det på Ikea är väl inte äkta lammskinn? Eller är det det?

  Vi har bara vita skinn, 2 st, men vill gärna ha gråa! Det är lite snyggare och så mycket mer praktiskt, särskilt i vagnen.

  Puss puss!

  SvaraRadera
 2. Tror mig förresten ana att du varit inne och kikat runt i Ebbes Butik..? ;)

  SvaraRadera
 3. Ja grått e snyggast :-)

  Jag tror nästan att ikeas iaf marknadsförs som lammskinn men det går ju inte att jämföra.. och tanken har slagit mig också att dom inte kan vara äkta.

  Jag köpte sånna där stolsplättar på Rusta för några veckor sedan och det är väl lite samma som ikea. Jätte tråkiga. Skulle mycket hellra ha riktiga!!

  Och helt korrekt obesrvartion, din önskelista ledde mig ut på villovägar ;)

  pusss

  SvaraRadera