fredag 15 oktober 2010

Trevlig helg!

Fredag igen? Vart tar veckorna vägen?
Idag har jag jobbat hemma, känns inge bra att sitta på jobbet & snörvla tycker jag. Bygga berg av lambi och baciller som flyger all världens väg. Nä. Tur att vi har så bra förutsättningar så man kan jobba hemma. En annan fördel med att jobba hemma är att jag får träffa Henry lite mer, att jag hann plantera lite ljung på lunchen och att jag slipper bilköerna hem på fredagseftermiddag. För jag är ju redan hemma. Nice!

Snart ska Patrik hämta Alice och sen ska jag & barnen packa iväg oss till Enköping. Jag ska nämligen på tjejmiddag hos Knuttan med mina gamla klasskompisar & barnen ska vara hos mormor & morfar. Mormor längtar nog ihjäl sig tror jag..

Knuttan skrev förresten på "fejjan" att vi kännt varandra i 24år - men det kan ju ändå inte stämma? För såååå gamla e vi ju ändå inte. Innan ni börjar tycka synd om Patrik så kan jag meddela att han är i gott (?) sällskap, han ska ut & göra stan med alla sorkar från öjn. Herregud, det kan ju bara sluta på ett sätt..

Dagens "bättre sent än aldrig"... jag har precis bokat in chokladprovning på Chokladfabriken på Söder! Det fick jag & Patrik i present för alldeles för länge sen & nu äntligen ska vi gå! Den som spar han har :-)

Vi har även en annan trevlig present jag "hållt" på, Afternoone Tea på Grand Hotel. Det ska jag också ta & boka in snart. Ska bli sjukt mysigt! Tänk så kul med fina presentkort som ligger & bara väntar på att få användas. Nu när jag tänker efter så har jag ju ännu flera roliga saker att boka in. En ansiktsbehandling & en hot stone massage och brunchAnglais. Men herregud, jag har det alldeles för bra ;) Man borde kanske tänka efter lite oftare!

Men en sak i taget, först till chokladfariken & njuta av det! Jammi!


Vad ska ni göra för mysigt i helgen?

Vi har faktiskt inte planerat in något för resten av helgen men man kan ju alltid hoppas på lite spontanitet!

Kram Lina

2 kommentarer:

 1. Kul med tjejmiddag och HÄRLIGT att ni äntligen kommer iväg på chokladprovningen! :) Njut ordentligt av den nu!

  Trevlig helg och krya på dig! Jag ringer typ söndag, har massor att babbla om! ;)

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Men åh vad mycket skoj du har att se fram emot, missa inte att boka bara så de hinner gå ut.
  Vi ses snart vännen, ska bli så mysigt!
  Kram

  SvaraRadera