tisdag 19 oktober 2010

Matsalsbord sökes

Vi behöver ett nytt bord i matsalen. Ett stort bord som man slipper trängas runt. Det borde väl inte vara så svårt att hitta kan man tycka. Men nu har jag kollat & kollat så länge.

Har varit på vippen att köpa det stora svart/bruna bordet BJURSTA på IKEA några gånger när jag nästan gett upp i sökandet... men så har jag ångrat mig iallafall. Jag vill nog helst ha ett vitt bord.

Såg att det även finns ett annat bord på IKEA, som heter NORDEN, som både är stort & vitt men kanske ändå inte exakt vad jag söker. Får nog åka ut & kolla hur det ser ut "på riktigt".

Jag har självklart även spanat på Erikshjälpen & Loppisar efter ett stort gammalt bord men inte heller där har jag haft någon framgång. Loppis är ju underbart men gud så tidsödande. Och gott om tid är det ont om.

Har ni kanske några tips?
Hjälp mottages tacksamt :-)

Kram L.

4 kommentarer:

 1. Har du varit ut och kolla på Möbler och Ting i Grillby, sist jag var där hade de massor av stora gamla bord i alla former. Bara att måla om du vill :)

  Kram Madde K

  SvaraRadera
 2. Hej Madde,

  Jag har aldrig varit där.. men det är ett ställe som jag alltid tänker att jag skall titta in på när jag åker förbi. Men det blir ju aldrig av.. Fast nu har jag ju en riktigt bra anledning att ta mig tid för ett besök! Jag älskar ju loppis :-)

  Tack så mycket för tipset!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Det där Norden kikade vi också på, men Fredrik höll på att störa ihjäl sig på balken under. Patrik är ju också lång så han kanske inte heller får plats riktigt med benen?

  Jag tycker ni ska köra på ett gammalt och måla alternativt bygga ett eget (be svärfar vettja! ;)) - det skulle passa jättefint in i ert ljusa luftiga hem!

  Gört! (jag håller på och övar, men får inte riktigt till det känner jag).

  Puss!

  SvaraRadera
 4. Ja men det är ju exakt det jag också stör mig på.. den där förbaskade pinnen, ja eller balk kanske det heter. Vad ska dom ha den där för?

  Ja bordsfrågan är sofar olöst.. men jag behöver ju ett till jul iallafall :-)

  .. men vad är det du övar på? Göteborska? ;)

  puss

  SvaraRadera