söndag 15 maj 2011

Festfixaren

Alice fyller snart år. 3 år. Och hon ska ha klas, det håller hon på att planera. Och hon är sååå söt.

Alla hennes kompisar ska komma på kalaset, jättemånga ska komma på kalaset. Och dom ska sjunga "ja må du leva". Och hon ska skriva kort till alla. Det började hon med idag. Men med risk för att ingen skulle förstå vad hon skrev så åkte Patrik iväg och köpte lite inbjudningskort. Kanske får hjälpa henne lite på traven.

När hon berättade att kompisarna skulle sjunga "ja må du leva" så tog Henry uppgiften på allra största allvar och sjöng för glatta livet så gott han kunde och sen visste han inte riktigt vad det är man säger när man skall säga "ett fyrfaldigt leve" så då börjar han typ skälla...[rawrawraw] som en morrande hund & avslutar glatt med: HURRRAAAAAA (mycket nöjd över sin insats).

... Patrik & jag skrattade så vi grät.. kan nog bli ett roligt kalas det där!

Jag försöker även luska i vad hon önskar sig i present men det verkar helt sekundärt, det har hon inte tänkt på. Det viktiga är som alltid att alla kommer hit. Hon gillar verkligen att ha folk här hemma.


Kram
Lina

4 kommentarer:

 1. Jag gjorde mitt yttersta för att dölja en fnissattack på pendeltåget när jag läste om Henrys skönsång! Som sagt, det blir nog ett roligt kalas det där. :-) Kram Mia

  SvaraRadera
 2. nehä gillar hon att ha huset fullt......like mother , like....

  Fnurla på presenter!!!!Vi får ha eget kalas när vi träffs, när det nu blir. Hur ser era Gotlandsplaner ut?

  Kram/faster

  SvaraRadera
 3. Kram på er, va kul att ni kommenterar - jag blir alltid lika glad!

  Malin, det låter som en bra idé med sommar kalas. Eg fyller ju alla små "Blomer*-barn" år i sommar. Kanske skall skippa presenter och ha ett roligt kalas för alla dom små istället - vore inte det skoj?

  Kram Lina

  *Blomér - som i Totteavkomma ;)

  SvaraRadera
 4. haha, jo det vore ju jättekul!En hel lekdag typ!Dom har ju (än så länge tack o lov) inte koll på vem dom har fått av osv. spånar vidare på denna! Som vanligt läste jag inte innan jag skrev, kommenterade ditt senaste inlägg med att fråga igen vad hon önskade sig! Om jag bara kunde lugna ner mig lite!;)

  Haha Totte-avkommor är vi allihopa allihopa allihopa......

  SvaraRadera