onsdag 18 maj 2011

oj

Sen jag började räkna besök så har det varit 19 748 besök här på bloggen.
Så snart har ni passerat 20 000 gränsen !

Det finns tillgång till statistik här på bloggen men jag har aldrig tid att kolla på det men nu gjorde jag det och jag blev lite förvånad. Den här veckan har jag haft besökare från en hel del länder förutom Sverige. Tex Storbritannien, Finland, USA, Tyskland, Danmark, Nederländerna & Italien. Det här är ju väldigt spännande! Jag känner ju inte ens folk i dessa länder, tror jag, vilka är ni? Jag blev så himla nyfiken!

Sen kan man tex se vad som driver trafik till min blogg och många kommer från tex Googel där ni har sökt på tex mitt namn men förutom det så kommer jätte många besök från min vän Therese blogg, kul!

Det här med statistik var onekligen spännande, jag får nog ta mig en djupdykning i det vid ett annat tillfälle. Men tills dess, stor kram på er alla & lämna gärna ett fotspår - det gör mig himla glad!

puss
Lina

5 kommentarer:

 1. mammaledig sofia hilmersson foljer fran nederlanderna. fann bloggen via annan blogg och du skriver sa himla bra sa vi blev stammisar :)

  SvaraRadera
 2. Håller med ovanstående. Du skriver så roligt o bra!Hörru, har lilla skrotfia klurat ut vad hon önskar sig än?Kram/Faster

  SvaraRadera
 3. Sofia!!! Hej, va kul att du är här! Det var ju 100 år sen sist. Så du är mamma och bor i Nederländerna. Gud så spännande. Jag vill veta mer :-) Ska se om jag hittar dig på facebook! :-) Stor Kram Lina

  Malin, min trogna läsare. Tack för alla dina gulliga kommentarer. Jag blir så glad & det är kul att få en glimt av vad ni hittar på också!

  Skrotfia? haha.. hon önskar sig inget, on vill bara att alla ska komma på hennes kalas ;)
  Men något som är "skickvänligt" kan väl vara en bok eller en film eller nya hårspännen.. kanske? Kramis

  SvaraRadera
 4. vad har du för räknare?

  SvaraRadera
 5. Therese: jag har ingen aning. Det måst väl vara den som du hjälpte mig att installera en gång i tiden..? kraaam L.

  SvaraRadera