tisdag 22 mars 2011

Shopping - totalhaveri.

Det här med shopping.. vad 17 hände?

Då: långluncher med shopping. Prova länge snurra runt.. vela lite. köp. Shopping efter jobbet. På lördagar tog jag ofta en promenad in till stan för lite fika, flanerande & shopping.


Nu: ..... det finns typ INGEN tid för shopping. Någonsin! Jag blir galen. Hela vintern har jag sagt att jag behöver nya stövlar. Tror ni jag kommit iväg till en skoaffär? Nej.
Det verkar helt omöjligt. När jag shoppar nu för tiden så är det oftast så att jag i väldigt högt tempo drar ett varv på typ HM, nej, nej, nej, kanske, snygg, nej, snygg, nej, kanske. Den tar jag. Mot kassan. Klart. Resultat: sådär.

Så vad göra?

Här om dagen klickade jag hem lite kläder på nätet, för att idag inse när jag hämtade ut försändelsen, att Alice vuxit massor och att strlk 104 verkar vara för smått. Snopet. Får skicka tillbaka det mesta. Surt. Så det var visst inte heller lösningen på mitt problem.

Men idag fiskade jag iallafall upp en svart vårkappa, ska testa den nu.
Hoppas den blir bra - jag hinner fan inte byta. Please låt den passa.

Over & out.
/L.

2 kommentarer:

  1. Stora tjejen! Det gör lite ont i mitt hjärta att vi inte får ses i helgen men jag hoppas vi får chansen snart igen. Saknar er. Hoppas ni får världens bästa födelsedagar. Presenter kommer helgen efter!Kram kram/Malin

    SvaraRadera
  2. Tack vad gullig du är!! Du vet vart vi finns på söndag om ni skulle ändra er ;) Kram

    SvaraRadera