onsdag 9 mars 2011

tomt

Det känns väldigt tomt här hemma nu när Patrik är borta. Han fattas verkligen. Tycker det känns väldigt långt till söndag. Och fy vad ensamt att sitta själv i soffan & dricka kvällskaffe. Tittade på Mästerkocken (eller vad det nu heter) Patrik kollar jämt det och jag brukar mest socialisera.. men nu kollade jag iallafall fast att han är borta.

Barnen har varit som två små änglar ikväll, så söta & goa! Mina små hjärtegryn.

Alice är stora tjejen och vill gärna pyssla med pärlplattor och på dagis har hon gjort fina armband & halsband. Känns som det är dax att ta en tur till Panduro och köpa lite roliga saker snart. Även Henry gillar att pyssla, lägga pussel & bygga med duplo.

Alice pratar om vad hon ska göra i helgen. Mest om Bamse teatern.. och hon vet att "Tessa" ska följa med dit men inte Juno (tessans hund) för hon e ute och hon e för liten säger hon. Hon e så rolig & förståndig när hon berättar saker.

Henry pratat ganska mycket även han, idag när han skulle gå hem från dagis så kramade han första alla, sen gick han någon form av ärovarv, vinkade och sa "hejdå allalla" om & om igen. Sötgöte.

Nej nu ska jag lägga mig, man vet ju aldrig vad natten bjuder på ;)

Imorgon har jag en härlig lunch att se fram emot, skall möta upp gamla jobbarkompisar från tiden i finansbranschen på TGI Fridays! Undra just vilken burgare jag skall ta.. hm.. viktigast är dock deras honeymustard sås. Den måste jag bara ha!

Puss & Godnatt
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar