torsdag 5 november 2009

Fotspår..

Att jag är nyfiken av mig är nog ingen hemlighet, (jag letar fortfarande efter gömda julklappar innan jul trots min ålder ;)

Det jag är mest nyfiken på just nu är vilka ni är som är inne på min sida och läser, så om du vill får du gärna lämna fotspår här på bloggen. Jag tycker det är jätteroligt när ni skriver en kommentar :-)

Jag vet att det var lite strul förut att lämna kommentarer tidigare men nu ska det fungera och man kan välj "anonym" om man inte har tex ett googelkonto. Men om du skriver under anonym så kan inte jag på något sätt se vem du är så då är det inte helt fel med ditt namn efter kommentaren ;)

Jag har även försökt att installera en besöksräkare idag (Jaaa jag är nyfiken) men jag får ett felmeddelade att kodningen inte stämmer.. Hm.. får nog ta tag i det imorgon!

Godnatt på er!

7 kommentarer:

 1. Hmm, blev visst inte helt rätt med fotspåren, men det löser sig nog.
  Jag är iaf inne och läser :-)
  Kram och hoppas ni får en bra helg

  SvaraRadera
 2. I was here....härligt att läsa om er och vad ni gör!Hoppas ni får en underbar helg!
  Har en present till er....närmare bestämt...jag köpte en lott av en kollega vars dotter spelar hockey och laget samlar in pengar....ja du vet..iaf så vann jag! Tjohoo tänkte jag tills jag insåg att alla priser var sponsorpriser och min var från byggmax! Jag vann fogmassa och nåt lim!!!!Tänkte ni kanke hade större användning än jag!KRAM!Malin Mitzén

  SvaraRadera
 3. Hahaha, sjukt kul att du är så nyfiken!
  Både jag och Victoria läser din blogg.

  Adriano

  SvaraRadera
 4. Therese, nej det blev inte alls rätt men nu tror jag att jag fått till det ;)

  Malin, det är ju alldeles fantastiskt - vilket pris!! Det kan vi gärna ta hand om :-)

  Addi, som du ser så är jag inte bara en "drömkrossare" jag är nyfiken också ;)
  Hoppas vi kan ses snart igen, vad sägs om en middag med blodpudding eller nudlar? ;)

  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Ok, jag erkänner väl då! ;-) Jag brukar läsa ikapp massa inlägg de gånger jag har tid att sätta mig framför datorn. Tror att Jerry smygläser oxå, det vore så typiskt honom, eller hur?! ;-)
  Kul att läsa vad som händer i ert liv, mellan gångerna vi ses. Nu får jag ju en live uppdatering om inte allt för länge! =)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Hej Lina!
  Jag brukar läsa din blogg, kul att se hur ni har det plus alla fina bilder på era små älsklingar. Ibland känns det dock lite tungt när jag läser hur du hinner med att baka och pyssla med allt, men sen kommer jag på att Patrik är hemma så du är ju lyxmammaledig =) *avis*
  Det var roligt att träffa er när ni var på öjn, hälsa familjen!

  Kramar Vonna

  SvaraRadera
 7. Jag har ju klampat omkring här från början så jag behöver väl egentligen inte lämna några fler fotspår.. ;) Men jag gör det i alla fall! Hoppas ni har en mysig fars dag! Puss!

  SvaraRadera