fredag 27 november 2009

Liten med tuff



Henry är fortfarande inte frisk (inte jag heller för den delen men det spelar mindre roll) så nu vill jag att någon ska lyssna på honom. Det skulle vara smidigt att gå till vårdcentralen men jag vet inte om dom tar emot oss. Är det inte konstigt egentligen, man är inte välkommen dit om man är sjuk - men när skulle man annars vilja gå dit?

Jag får ändå inte tag på dom (vårdcentralen alltså) vi har haft strömavbrott i Sumpan sen igår, jag vet inte vad det beror på men dom tycks inte få någon ordning på det. Så när man ringer dit så tutar det bara upptaget, jag lyckades komma fram 1 gång men när jag kommit så långt i telefonslingan att jag skulle knappa in mitt telefonnummer för att bli uppringd så blev det strömavbrott igen och deras linje bröts..

Men jag kan ju inte bara sitta här hemma & vänta på att dom skall få ordning på det hela, nej jag tror att jag skall bädda ner min prins i vagnen och gå till vårdcentralen - och om dom inte tar emot oss får vi åka till Astrid Lindgren, för dom måste ta emot oss!

Henry är iallafall tapper måste jag säga, trots att han varit krasslig en vecka nu så är han vid gott mod, min lilla prins.

I'll be back!

Puss L.

3 kommentarer:

 1. Men usch, stackars liten!! Hoppas att de tar emot er och att det inte är någon fara med honom! Jag håller tummarna och väntar på en uppdatering.

  Stor kram och KRYA NU!

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Hur har det gått?

  Hoppas ni får en mysig helg! Kram!

  SvaraRadera
 3. Vi har fått en läkartid 17.45 så vi ska snart dit! Kraaaaaam

  SvaraRadera