tisdag 17 november 2009

Svinis & grinis

Idag har Patrik varit & vaccinerat Alice i Spånga, här i Sumpan tar inte BVC emot för vaccination av barn utan det är bara att ställa sig i den låååååånga kön som alla andra. Vilket jag tycker är helkasst för vilken 1,5 åring orkar sitta snällt i sin vagn i flera timmar & vänta på att få en spruta..? Ingen jag känner till iallafall! Så det var himla smidigt att bara slinka in på BVC där, och lilla fröken fick inga biverkningar så det tackar vi för! Jag har varit lite velig i frågan om man ska vaccinera eller inte men efter att hört mig för lite & läst på om vaccinet (bla på vårdguiden) tyckte jag att det var solklart att man ska vaccinera. Så nu tycker jag att det är allas skyldighet att gå & vaccinera sig för att minimera spridningen av "svinis", alla som inte gör det borde bindas fast på en gödselstack (jag har hört att det luktar sååå där ;)

Idag har vi även varit på det stora varuhuset, ja ni vet vilket - vi är snart kändisar där skulle jag tro.. men det tar sig, vi närmar oss en köksbeställning! Imorgon kommer min kära mor upp & leker med Alice så då skall jag & P försöka vara lite extra effektiva i renoveringsplanerna. För även om det funkar att ha båda barnen med så är det lite stökigt att släpa dom i & ur bilen och dubbelvagnen ska också i & ur bilen. Dagar som idag när reget öste ner så är det ju mindre roligt måste jag säga.

Sen på eftermiddagen kom P på att "han skulle visst ut & äta middag med jobbet ikväll" så då var det bara att packa ihop oss och åka hem, han for runt som en mindre tornado här hemma och lämnade mig med våra små änglar (illbattingar?!). Det är så typiskt honom att glömma en sån sak, hur kan man glömma det?! Det är inte så att jag inte unnar honom en kväll på stan med gott vin, god mat, trevligt sällskap & givande samtal... Det gör jag absolut! Det är han värd alla gånger . men lite framförhållning, bitte! Men nu har vi alla ätit middag, Alice bajsat ner sig (inkl sina kläder & nytvättade vita soffan) så det var bara att slänga henne i duschen, sen spydde Henry ner honom och mig... men NU så sover båda *peppar peppar* och jag skall väl plocka undan efter middagen, bajskalset och försöka få igång TVn igen för Alice har lyckats med något som jag inte vet vad så den funkar inte. Och när jag skulle logga in på datorn fungerade inte musen, den hade hon avinstallera på något sätt. Ibland kan man ju bli tokig på den där klåfingriga lilla fröken ;-)

Om jag har någon ork kvar så tänkte jag pyssla lite här hemma, jag köpte lite blommor idag som skall arrangeras. Men det skulle mycket väl lika gärna kunna bli ryggläge i soffan med en påse AKO - för det är jag värd!

pusss

6 kommentarer:

 1. Men LINA - AKO?! Nu vill jag ju också ha det! Har iofs precis klämt ett helt paket mums-mums, men AKO skulle vara SJUKT gott!

  Låter som ni har haft en händelserik dag! Ni borde snart få nån slags rabatt på IKEA tycker jag, så ofta som ni är där.. ;)

  Och kvällen, vad ska man säga, jag är inte jätteavis. Men jag är ju där snart också! ;) Och vem kunde ana att Alice är så teknisk? =) Det är ju inte hennes fel att mamma inte fattar hur man återställer allt.. ;)

  Puss på dej! Miss you..

  SvaraRadera
 2. Just det - vaccineringen. Bra där! =)

  SvaraRadera
 3. Miss you 2!

  Mums mums verkar vara din stora last den här gången ;)

  puss

  SvaraRadera
 4. Njae, den är precis nyupptäckt.. Jag hakar på allt den här gången! :)

  SvaraRadera
 5. Ville bara säga att det är så roligt att läsa din blogg, speciellt när du beskriver Alice ha ha för Oliver är nämligen likadan han trixar med datan och tv fjärrkontrollen ändrar inställningar osv ha ha vad dom kan dom små liven.
  Bloggen är skit bra tycker jag, försöker hinna med och gå in och läsa när jag får tid över.
  Fortsätt i samma stil kanon...
  Kram från Marika från mammagruppen.

  SvaraRadera
 6. ja angående svinis vi får se vilken grupp som vinner i slutändan dom som tar eller ej

  ingen vet vilka MEEN det ger barnen i framtiden ( nu har dom kommit på att gravida ej ska ta för ingen vet om det ger fosterskador det visar sig om några månader när alla föds ...)

  SvaraRadera