fredag 13 november 2009

Ordning & reda

Nu börjar det bli dax att klura ut vad jag skall ha för följeslagare nästa år! En följeslagare som hjälper mig att komma ihåg födelsedagar, adresser, middagar, läkartider och andra viktiga saker (som barnens vikt & längd och framsteg dom gör, det brukar jag skiva i kalendern och det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa sen).

Jag skulle aldrig klara mig utan min kalender, aldrig. Jag medger att det är liiiiite oldfashion att ha en kalender i form av en bok som man skriver i - men jag gillar det! Jag tycker det är mysigt, jag vill inte ha all information i min mobil (och det kommer från någon som jobbar på ett stooooooort mobilföretag... Gud förbjude att min chef läser detta ;). Och varje år är det samma beslutsångest om hur den skall se ut, vilken färg skall den ha, ska den vara i skinn, vilken stolek osv... de allra flesta år har det slutat med att jag köper en på ordning & reda. Dom har himla fina grejer. Men ibland har jag varit helt crazy och köpt den någon annanstans ;-) Förra året så fickjag den i julklapp och det är väl en jättebra julklapp! Vill man göra den lite extra personlig kan man beställa sin kalender här: http://www.personligalmanacka.se/ då får man garnterat en alldeles unik kalender! Det kanske är det jag skall testa i år...

3 kommentarer:

 1. En sån beställde jag för några veckor sen! :) Man kan lägga in alla födelsedagar och andra dagar som man vill komma ihåg så att de trycks i kalendern, mycket smart! :) Listan sparas sen på sitt login så man kan få samma nästa år (och de uppdaterar ålder om man skriver in födelseår när man lägger in dem första gången). Och så är de fiiiina! :)

  SvaraRadera
 2. Här finns fina. www. tryckdig.se
  Du kan få foto på dina barn på framsidan!

  SvaraRadera
 3. Kul, tack för tipset!
  Hlsn Lina

  SvaraRadera