måndag 2 november 2009

Visby är vackert

jo men det är faktiskt det!
Många tycker att man är galen som åker till Gotland på hösten.
"Vad ska man göra där då lixom" ;) Men jag säger ÅK, Go Crazy.. våga testa - det är super nice! Visby är sååå vackert och det karga, kalla, vackra höstlandskapet misspryder verkligen inte öjn.
Idag har vi varit ute och flanerat, spatserat, promenerat - ja kalla det vad ni vill. Hösten är verkligen här nu och det riktigt bet i kinderna av de kalla vindarna, mössan var helt klart på. Vi gick genom Visbys kullerstensklädda gator och förbi "vår" ruin... en riktig nostalgi tripp! Patrik påminnde mig när jag stod utanför ruinen och "lipade" innan vi skulle gå in.. men det var så mäktigt, stort och högtidligt att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka då (och dom rann för den delen ner för mina kinder hela vigseln också). Det är alltid lika mysigt att gå förbi där och minnas vår dag.. var tvungen att föreviga dagens besök också... (undra hur den här bilden komer att se ut om 30 år?)
Sedan fortsatte prommenaden genom Visby, inom Norderport och vidare uppåt Österport.. och visst är det vackert!? Stadsbilden känns så unik och havet är som alltid magiskt..

Lilleman sov sött i sin vagn, väl nerbäddad så han inte skulle frysa. Gosunge!Kram Lina

2 kommentarer:

  1. Åh, ni är så vackra! Visby oxå för den delen :)
    Hoppas ni har det bäst! Kram från blåsiga Enköping

    SvaraRadera
  2. Tack Åsa!! Vi har haft en toppen vecka! :-)

    SvaraRadera