tisdag 1 december 2009

Alice 18 månader

Idag blir Alice 18 månader, Grattis lilla hjärtat!

Hon är en mycket charmerande ung dam. Glad & härlig för det mesta men med en vilja av stål. Nu har hon kommit in i någon "mys-period" så nu kan hon sitta i vårt knä & bara mysa, hon delar även ut kramar och blööööööööööta men alldeles underbara pussar! Just nu är hon och hennes pappa i Spånga och hälsar på bästisen Signe och hennes tuffa pappa Gurra. Dom har en stående tidagsdate när dom går på öppnaförskolans sångstund och sen går dom hem till SIigne och leker. Sötnosarna.

Annars är det full fart här hemma, Alice älskar att pyssla & plocka med saker. Allra roligast är så klart sånt som egentligen inte är leksaker: mammas handväska, plånbok, mobiltelefon för att inte tala om korgen med nagellack.. hon har även en egen liten ask med hennes hårspännen & hårsnoddar som hon plockar & plockar & plockar med varje dag :-) Hon pratar & babblar för fullt men det är inte mycket som är riktiga ord. Fast jag förstår oftast vad det är hon vill även om hon inte riktigt kan uttrycka det än. Vi kämpar fortfarande med att lära henne att säga pappa men det är helt omöjligt. Hon vet mycket väl vem pappa är men när hon ska ropa på honom blir det iallafall MAAAAMMAAA..

Patrik har lärt henne att låta som en gulfisk så det kör dom med nu på dagarna - mycket bra val av hennes far tycker jag, det kommer hon ha mycket nytta av -att härma en guldfisk ;)

Det går bättre & bättre med maten också, hon vill ofta smaka av det som vi äter och hon är en riktig gourmand. Hon skall alltid ha godbitarna och när vi äter pasta så kräver hon att få färskriven parmesanost på pastan!

Imorgon ska vi julbaka lite här hemma tänkt jag, får väl se hur det går och om det kanske kan bli några bildbevis här på bloggen :-)

Ha en fin dag!
Kram Lina

1 kommentar:

  1. Åh GRATTIS sötnos!! =)

    Isak kräver också färskriven parmesan på pastan så det finns alltid redo om du kommer hit till oss på middag någon gång! ;)

    Kram på dig!

    SvaraRadera