tisdag 8 december 2009

Elefanter kan också sprida julstämning!


Estrid Ericsons klassiska tyg med elefanter. Det finns i massa fina färger men just detta passar så fint till julen - tycker ni inte?
Jag är väl lite väääl gammal för att skriva till tomten men om jag skulle skriva en lista så skulle det kunna tänka sig att hälften av sakerna på listan kom från Svensk Tenn ;)
Brickor kan man ju aldrig få för många av och det samma gäller väskor, tänk en "bag" i något fint tyg att släpa runt på (med blöjor, våtservetter, ombyten & en halvrutten banan) det vore väl lite härlig mammalyx!
Mera mammalyx åt oss alla!
Puss L

6 kommentarer:

 1. Hmm.. Vad var det för väska jag var med och inhandlade på Svenskt Tenn i september undrar jag? Duger inte den till blöjor och våtservetter? ;)

  Och OM du ska ha halvruttna bananer i så fina väskor så får du faktiskt inhandla ett sånt där bananfodral! Kanske något att sätta upp på vuxenönskelistan?

  Puss!!

  SvaraRadera
 2. Kära Lisa,
  den väskan är helt oduglig till sånt. Den passar bara mammor som är ensam på vift ;)

  Och ang ruttna bananer så har jag NATURLIGTVIS redan ett sånt fodral - så det är alltså ba den stora bag'en som saknas ;)

  pusssss

  SvaraRadera
 3. Aha, sorry, visste inte.. ;)

  SÅKLART har du redan ett sånt fodral, vet inte vad jag tänkte med!

  Då håller jag en tumme för bag (Manhattan? Fast du kanske kan komma undan med elefantmönstret om du hävdar att det är en skötväska) under granen och snö utanför fönstret.

  Puss!

  SvaraRadera
 4. Håll alla tummar du har :-) Men jag tror inte det räcker, tyvärr. Manhattan e riktigt snygg men det är ju elefanterna också, brunt kanske ;)

  Du är ju också i behov av en ny skötväska snart....

  pussss

  SvaraRadera
 5. Jo, men jag har inget bananfodral så jag får nog hålla mig till billigare varianter.. ;)

  SvaraRadera
 6. Det finns inga billiga skötväskor, det vet du väl! ;-) Bara dyra, tråkiga & fula...

  Det är alltså lika bra att köpa en bag från svenst tenn, SYND SYND SYND att jag var så trög att jag int fattade det lite tidigare..

  pusss

  SvaraRadera