torsdag 17 december 2009

nöff nöff

Vilket väder, här har det snöat & blåst om vartannat hela dagen, av balkongen att döma har vi fått dryga 20cm skulle jag tro. Underbaaaaaaaaaaaaart :-)

Vi trotsade snöstormen och packade ner barnen i vagnen och begav oss till banken på eftermiddagen. På banken fanns det kritor och det var väldigt roligt tyckte Alice, hon blev alldeles förkrossad när hon var tvungen att lämna tillbaka dom. Skruttan. Den snälla bankkvinnan gav henne en jättesöt nalle i utbyte men vår lilla arab vet vad det innebär när man får en annan leksak.. man blir alltså av med den man har.. Buuubuuu. Inte poppis alls.

Sen tog vi en chansning & gick till vårdcentralen, och precis som vi anade så hade vädret en viss inverkan på alla som ska vaccinera sig.. HooooHooooooo HoooooHooooo ekade det i lokalen. Så på 5 minuter hade vi alla fått oss ett stick. Smutt.

Dagens middag var någon form av skafferirensning som inte blev så tokig, det blev rosmarin kyckling med ugnsstekta tomter, ruccola och svamprisotto. Sen kom maken på den fantastiska idéen att korka upp en flaska rött. Han har sina ljusa stunder måste jag säga ;)

Nej nu ska jag försöka ta tag i alla gamla barnkläder, måste se vad som finns och vad jag skall göra av allt. Man kan inte spara allt... men lite kanske, av ren nostalgi! ;)

Kram L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar