fredag 11 december 2009

Bästa fredag!

Fredagar är härliga, det är bara så!

Idag har jag & Henry lunchatöfre med sötaste Ida. I like!!! Alltid lika trevligt!
Samt att sushistan står aningen högre i kurs än knäckemacka med makrill i tomatsås & en tallrik fil ;) Sen har vi fixat alla jullappar - Henry han e bara för grym på shopping!


Jag var in på Nespresso idag för att köpa lite kaffe till vår maskin. Nespressobutiken ligger på Biblioteksgatan och där handlar man över disk och personalen är übeeeer trevliga. (så ni få en känsla av stället :-) Väl inne i butiken blev jag varse om hur "trevliga" stockholmare är.. först glider en kvinna i övre medelåldern in och ställer sig före mig & en annan kvinna som redan stod & väntade fint på vår tur i butiken. Jag blir så less på sånt så jag sa lite fint till henne att hon kanske kunde vänta på sin tur då vi redan stod & väntade på vår... Hon sneade till ordentligt och frågade om det var kö-lappar där ELLER... (HAHHAAA... surkärring). Nej det är det inte men vi kom före dig & står här & väntar på vår tur.... Sen gled jag förbi henne med min BARNVAGN.. HAHHA.. hon tyckte säkert att jag kunde vänta - jag hade väl hela dagen på mig men se där hade hon fel. Jag kunde inte vänta.
På väg ut ur butiken så fick jag dörren rakt på vagnen för kvinnan före mig kunde ju inte bemöda sig att hålla upp den åt mig. Nä.

Stockholmare I love you all! Not.

Jag lyckades hitta ett par nya stövlar också till min stora glädje, målet var ett par typ mc-boots till parken. Men jag nådde väl inte direkt mitt mål. Men det är iaf ett par stövlar :-)

Nu är jag hemma, trollungarna sover och min älskade står vid spisen och jag har fått ett glas vin i min hand. Underbara fredaaaaag! Nu väntar middag & efterföljande Idolfinal - ska bli spännande!

Önskar er alla en underbar helg - för det tänkte jag ha!

Kramis L.

7 kommentarer:

 1. Skålar tillbaka med ett glas rött, hoppas ni får en underbar helg.
  Puss o kram

  SvaraRadera
 2. Å jag har väntat hela daaaaagen på en uppdatering här! ;)

  Skålar jag med, men med saftglögg.. Smäller inte lika högt, dessutom fick jag fixa middagen själv för F är på julbord.

  MEN det är Idolfinal, Isak somnade utan bekymmer och jag har massa tända ljus och gott fredagsmys så jag klagar inte! ;)

  SJUKT spännande det är! Och det bästa är nog att jag blir glad vem som än vinner! =)

  Puss till dig och maken!

  SvaraRadera
 3. jag förstår inte denna idol-hysteri måste jag säga...
  Men men, man kan inte gilla allt :-)

  SvaraRadera
 4. Jag är iofs alltid såld på Idol, men i år är ju båda finalisterna faktiskt BRA, vilket gör det hela lite roligare.. :) Du får söka själv nästa år och visa var skåpet ska stå! :)

  SvaraRadera
 5. Vill bara förtydliga att jag inte på något sätt var ironisk i kommentaren ovan, du skulle lätt platsa Therese! Du är grym på att sjunga!

  SvaraRadera
 6. "Hej jag heter Lisa och jag är en höggravid lätt patetisk gräsänka som inte har något bättre för mig en fredagkväll än att hänga på Linas blogg och kommentera mig själv"

  Over and out.

  SvaraRadera
 7. JAG GILLAR DIG vännen & du är inte alls patetisk men gravid DET är du ;)

  pusssss

  SvaraRadera