fredag 20 augusti 2010

Hallå allihopa - läs mitt inlägg!JAG FYLLER SNART 1 ÅR


Och jag litar inte på att mamma talar om för er vad jag önskar mig i present så det e lika bra att jag gör det själv så det blir gjort.


Jag önskar mig....

En BOBBY CAR, sen önskar jag mig KILL-LEKSAKER för vi har alldeles för mycket tjejleksaker här hemma tycker jag. En "BULTBRÄDA" från Micki skulle vara kul att ha också. Å så DJUR tex bondgårdsdjur från Schleich. Och en CD-SPELARE som inte jag eller syrran kan vandalisera sönder på en sekund.


Jag älskar att bada men har inte just några BADLEKSAKER så det skulle jag också vilja ha & en BADROCK för nu har jag liksom syrrans urväxta.. rosa.. mm ni fattar vilka snåla päron jag har va..?

En kompis till mig har en jätte rolig TELETUBBIES som kan sjunga & dansa, en sån skulle jag också vilja ha. Och kanske FILMEN!

Sen önskar jag mig ett fint BORD med STOLAR till vårt lekrum, då kan vi sitta där & fika, jag & min syster! Hon bjuder nämligen väldigt ofta på kaffe. Men nu fikar vi på golvet. Mamma säger att det kallas picnic & att det är mysigt men jag vet inte de ja..

Åh nej nu kommer mamma & tjatar å säger att jag kan önska mig
kläder eller vinterkängor men det tycker jag verkar skittrist. Så köp leksaker!! Om ni köper kläder ska dom va tuffa iallafall. Jag har strlk 86 ungefär. Kanske 92. Va vet jag.


När jag blir lite större så ska jag få ett eget rum säger dom (farfar ska bara bygga det först:) och då skulle jag vilja ha en SITTPUFF från rice. Dom ser ut som ett lapptäcke. Mamma tycker dom e jättefina, jag tycker mest dom e mysiga att klättra på. Vi tycker ofta lite olika mamma & jag, men det brukar bli bra ändå.


Kram HENRY


Massa PS
  1. jag gillar gosiga saker också, jag e en riktig myskille jag.
  2. mamma säger att man inte får allt man önskar sig men att man kan alltid önska.. så nu har jag gjort det.

1 kommentar: