söndag 8 augusti 2010

Home sweet homeNu är vi hemma igen efter en lång och härlig semester på Gotland. Den blev preciiiiiis så som jag önskat. Vi har gjort massor men ändå ingenting, inga direkta måsten, massa vänner, familj & god mat. Massa sol men även regn. Massa loppisar men inga keramiker. Vackra kvällar vid havet och några få löprundor. Stenungsbagerier är besökta men inte så många "utgångar" - dock en, rejäl.. åh herregud. Ja ni kan ju tänka er hur det går när man festar till ordentligt en gång vart 3e år... Sist var på min möhippaöjn och precis som den kvällen avslutades denna afton på munken, i dimman.. Mycket nöje!..tills jag vaknade dagen efter.. huga! Och trots att jag hade barnvakt så vaknade jag kl.7 (efter 3 timmars sömn) och längtade ihjäl mig efter mina små gullungar.

Som vanligt blir mina inlägg fulla av sidospår. Nu är vi som sagt var hemma igen - och vänder. Imorgon åker jag & barnen till Orsa för att hälsa på min morfar. Och sen är det inte många dagar kvar på min mammaledighet.. usch jag får ångest bara jag tänker på det. Så jag försöker att inte tänka på det ;)

Nej nu ska jag packa lite, fast just ordet "lite" i samma mening som att packa för 2 barn och en mamma i 4 dagar brukar inte vara någon större sanning i. Men packa ska jag iallafall. Som vanligt tror jag att jag skall hinna massor, tänkte packa med mina löparskor och allt tyg Henry fick i doppresent. Med lite flyt kanske jag iallafall hinner springa en liten runda och klippa ut några lappar till Henrys lapptäcke. Med lite flyt..

Ja men innan jag säger hej & godnatt & allt det där så måste jag ju berätta att Alice är stora tjejen och pratar mer & mer för varje dag. Det är såååå kul även om vi bara förstår hälften. Och Henry han övar på att gå för fullt, på öjn gick han som mest 15 steg men sen så har han varit lite avvaktande nu i några dagar och så ikväll så bara reste han sig upp och gick 30 steg!! Utan att någon lockade till det, bara så där så stövlade han iväg från köket till vardagsrummet. Heja Henry!!

Nej men nu är det dax, puss på er!

1 kommentar:

  1. ÅH! Har du bloggat! :) Hej och välkomna hem!! Som jag har saknat dina uppdateringar här och på Facebook! ;)

    GRATTIS Henry som kan gå!!! Stora killen.. <3

    Vi hörs snart! Massa kramar!!

    SvaraRadera