tisdag 24 augusti 2010

prenumerationssnurran

Undra just om det finns fler som jag där ute. Jag är helt hopplös med alla dessa tidningar, jag älskar när det dimper ner ett nytt glossigt nummer i brevlådan & kastar mig över dem med full entusiasm.

Så tar prenumerationen slut, jag glömmer säga upp den & jag får betala fullpris för några tidningar extra. Jag blir irriterad på systemet och säger upp prenumerationen.

Men så ringer det så klart en trevlig säljare någon kväll & undrar om jag inte vill ha 3 nummer av Damernas Värld och ett lippgloss & en dvd med pingu till barnen och endast för 49kr + porto. Jomen visst vill jag det - hör jag mig själv säga..

Men hallåååååååååååå Fru Blomér, jag gillar ju inte ens Damernas Värld längre. Den tiden är förbi. Jag bläddrar bara håglöst igenom den och sen hamnar dom på hög. Så varför säger jag ja tack? För att barnen ska få en pingufilm? För att jag ska få ett lippgloss eller för att det är såååå billigt att jag helt enkelt inte kan säga nej? På frågan finns nog inget direkt svar, eller så finns det kanske 3 svar.

Nu har jag iallafall precis sagt upp prenumerationen på Damernas Värld och nästa gång dom ringer så ska jag säga: Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej.

Bäst att öva lite känner ja: Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej. Tack för erbjudandet, det var fint men jag avböjer. Tack & hej.

Ja men det här känns ju bra, inga fler nummer av DV och heller inte ELLE, den tiden är också förbi. Om jag rannsakar mig själv så är det dom här tidningarna jag gillar: Mama, Lantliv och de flesta mattidningarna. Ja och så Sköna hem & Hus & Hem.. och...

Så om dom ringer så kanske jag iallafall kommer att säga jaaaa tack, det är klart jag vill testa på några nummer ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar