söndag 15 augusti 2010

Modell för en dag?

Idag har vi varit på Model house och fotograferat oss. Deras upplägg är "modell för en dag" och inriktar väl sig egentligen inte mot barnfamiljer. Man får komma dit, bli sminkad och sen fotograferad. Jag har sett lite vänners bilder, dom ser lugna, avslappnade & snygga ut.

Så jag blev jätteglad när dom ringde & frågade om jag ville komma dit! Javisst, får jag ta med min familj? Inga problem! Så vi var där dag. Dom var jättegulliga och mina älskade trollungar var verkligen tappra, vi var där från kl.11-14.. det är lite löpandeband principen.

Men när det väl var vår tur att bli fotade då hade Alice börjat ledsna. Endera ville hon ha hela näven intryckt i munnen alternativt en påse med ballonger intryckt i munnen. Det blir inte så speciellt fina bilder då. Å det var varmt. Å Alice var sur. Å det var varmt. Å man skulle byta kläder. Å barnen skulle stå på en viss punkt på golvet. Å det var varmt. Å de vaaaaa varmt. Å det var svettigt.. och barnen ville inte stå på den utmarkerade punkten. Å det var varmt. Och barnen ville inte titta mot kameran. Å det var varmt.

KAAAAAAAAAAAAAAOS.

Den stackars tjejen som skulle fota oss var tapper. Men frågan är hur kul dom tycker det är att få in familjen kaos på en plåtning? Men det blev lite bilder. Kaos bilder. Men det är ju så vi lever. Nu mer än någonsin med 2 små blöjbarn som springer åt olika håll.

Efter fotograferingen är tanken att man skall välja ut några bilder ifrån de 180 bilderna som togs men det var ju helt omöjligt för oss - så vi tog alla. Inte för att alla var bra utan för att vi hade inget val kändes det som. Vi måste vara drömkunden ;)

Jag ska lägga ut några fler här sen så ni får se!

Kram Lina

Ps. Behöver jag säga att mina bilder inte liknar mina vänners bilder för 5-öre? Jag ser inte alls sval, snygg, cool & avslappnad ut.. Nej jag, jag sitter mitt i ett kaos av ungar & svettas. Men det är ju så det är ;)

1 kommentar:

  1. Du är FANTASTISKT SNYGG vännen!! Du ser inte alls svettig och stressad ut, du ser solbränd, fräsch och lycklig ut! Och barnen ser härligt busiga ut, det är ju, som du säger, så det är nu. Det är väl härligt med bilder som speglar det?

    Vi har bilder hemma från när jag var liten och den enda studiofotografering som mina föräldrar (mamma antagligen) släpade med oss på. Jag och Kalle ser helt prydliga och vattenkammade och stela och TRÅKIGA ut. Hellre då bilder som speglar det underbara kaos som det faktiskt är i en småbarnsfamilj. Alice och Henry kommer att kolla på de här bilderna och med ett leende tänka 1) vad härligt att vi hade varandra och att vi fick lov att vara barn. 2) vilken snygg mamma vi har!

    Jag vill se fler och så vill jag ha en bild på er alla fyra. Eller alla tre om nu inte P var med på någon bild. :)

    Puss!!

    SvaraRadera